Du er besøker nr

søndag 30. januar 2011

Anbefalinger

Det er jo så mange sponsede blogger hvor de reklamerer for alt mellom himmel og jord. Alt fra hårshampo til undertøysmerker. Det legges ut bilder og utfra det man leser er bloggeren iblant overdrevet overbegeistret for produktet, og det som skrives er ofte stjålet direkte fra produsentens hjemmeside, med kraftige anbefalinger om å besøke produsentens side, med linker i hytt og gevær. Med andre ord - produktet er ikke engang utprøvd. Men bare fordi man tjener 20 kr (aner ikke om dette er en reell sum engang) så lar man seg selge til å skrive noe fantastisk om noe som man egentlig ikke har peiling på. Alle er selvfølgelig ikke sånn, har lest mange flotte ærlige anbefalinger om produkter også, og disse er jo selvsagt mye mer interessante, da de faktisk forteller meg noe. Men til syvende og sist så er det jo en selv som skal like et produkt, og vi er alle forskjellige. Det som passer for meg, passer nødvendigvis ikke for naboen, det er jo nettopp derfor det KRYR av forskjellige typer mascara f.eks. Fordi noen ønsker lange vipper, noen vil ha tette, noen brune og noen svarte - og i visse tilfeller BLÅ faktisk, uten at jeg nødvendigvis skal si min ærlige mening om akkurat DET :)

Det jeg derimot SKAL si min ærlige mening om er følgende - jeg skal lage min egen anbefalingsliste. Den inneholder ikke produkter innenfor sminke eller babyklær, og den er kanskje lite interessant for de fleste, men det er nå likevel det jeg skal gjøre :) Den er 100 % ærlig og subjektiv, jeg mottar ikke et rødt øre for å si noe positivt om hverken den ene eller den andre, og det er MIN personlige mening. Sååååååå - here it goes!

PC: Dell! Elsker min Dell-pc. Har hatt endel pc'er opp gjennom årene nå, men min bærbare Dell er bare fantastisk! Den har masse flotte finesser og detaljer og kommer i fargen råååsa. Installeringen var kjempenkel, og gikk som en drøm i forhold til andre pc'er jeg har hatt. Dessuten har den nummertastatur på høyre side. Og den har et eget bloggprogram, hvor jeg bare kunne taste inn bloggadressen, så ordnet den resten. Den er behagelig å skrive på, akkurat passe stor og meget klar skjerm med høy oppløsning. Jeg er strålende fornøyd med dette kjøpet!

Ytterklær: Bergans. Har fått samlet på meg litt Bergansklær opp gjennom årene, og makan til gode klær skal du sannelig lete lenge etter. Til og med luene er helt topp, med vindtett stoff som puster. Dette er meget varme slitesterke klær som holder deg lun og varm uten at du blir klam. Minuset er selvfølgelig prisen, Bergans koster flesk! Og jeg kan ikke skjønne annet enn at de tjener RÅTT med penger på klærne sine. I tillegg har de noen sinnsyke fargekombinasjoner på en del av jakkene blant annet. Er det virkelig NOEN som synes dette er fint....???

Hadde det ikke vært bedre med rødt og hvitt? Rødt og svart?

Rødt og hva som helst annet enn lilla!?


Bruktbil: Toyota Avensis! Her har jeg til og med en fersk undersøkelse i ryggen, denne modellen mellom 2003 og 2008 er det beste bruktbilkjøpet, blant annet fordi den har minst feil ved 100 000 km av alle bilmerker. Kun 6,6 prosent av Avensis-modellene med 100 000-150 000 km har alvorlige mangler, mot snittet på 15,4 prosent. I tillegg er den jo riktig så snasen å se på - jeg som vanligvis ikke er noen stor fan av stasjonsvogner synes faktisk Avensisen er en vakker bil! Og jeg elsker å kjøre den, det er kjempegod plass i framsetet, selv om vi har et stort barnesete bak. Så nå vet du hvilken bil du skal kjøpe neste gang ;) Resten av artikkelen kan du lese her:

http://www.dagbladet.no/2011/01/30/tema/bruktbil/bil/klikk/motor/15246840/


Krem til sart babyhud: Ceridal kuldekrem. Lykke hadde en periode hvor hun var veldig tørr i ansiktet, og da anbefalte legen vår denne kremen, fordi dette er den eneste uten vann. Vi har fortsatt med den både sommer og vinterstid, og hun er så myk og fin i huden sin. Jeg smurte den forresten også i ansiktet en kveld jeg gikk tur i 23 minusgrader, og jeg frøs faktisk ikke noe særlig i ansiktet. Er jo litt klissete da, men det er det verdt synes jeg. Bruker den forresten også på leppene, og den er super til det også.

Billig-produkter hos dagligvare: First Price har mange GODE produkter til en billig penge, hvor mye av det faktisk smaker adskillig bedre enn den dyre varianten. Italiensk salat fra First Price bl.a er helt fantastisk! Dessuten er juicene kjempegode! Det jeg IKKE synes er godt er light-colaen de har, så det handler jeg på Rema 1000, for Grans billig-cola er veldig god og veldig billig!

Om man ellers er litt prisbevisst, så finnes det mange flotte sider i utlandet, hvor du kan spare MASSE penger i forhold til å kjøpe det i Norge. Jeg handler blant annet alt av hårprodukter på lookfantastic.com og selv med porto fra Storbritannia sparer jeg ca 70-80 kr pr shampooflaske (noen ganger mer siden de dundrer til med 1 liters flasker innimellom som ikke koster noe omtrent).

Har kjøpt endel leker til Lykke på Ebay også, og her er det mye penger spart. Men skal man handle utenlands skal man ha litt nettvett, så skal du hive deg utpå det er mitt råd at du får hjelp fra en som har gjort det noen ganger.


Ellers anbefaler jeg at du investerer i en snøfreser om du bor i Nord-Norge, for her drukner vi snart i snø. Og at du skaffer deg en mann til å gjøre jobben, om du ikke har det allerede! ;) Brøytekantene er så høye at du må ut i krysset før du ser om det kommer bil eller ikke.

Okei, den trenger kanskje ikke være av DENNE størrelsen


post signature

1 kommentar:

  1. Hei søta!

    Har nominert deg til en award på bloggen min hvis du vil ha den. ;p

    Håper alt er bra med dere der oppe i nord?

    Klem Mette

    SvarSlett